Reima – För barn i rörelse.

Reima ser vikten av och fördelarna med att hålla barn aktiva. Därför har de tagit fram kläder som gör det lättare för barn att röra sig fritt på bästa sätt. Sortimentet har mängder av kvalitetsplagg för aktiva barn i åldrarna 0 till 12 år. De arbetar ständigt med att ta fram kläder med riktigt lång livslängd. De använder sig av slitstarka och vattentåliga material så att ditt barn ska kunna hålla sig aktivt, oavsett väder. Materialen är giftfria, så du som förälder kan känna dig trygg när du klär dina barn i kläder från Reimas stora sortiment. Alla plagg är lättskötta och kräver mindre rengöringsmedel, energi och vatten. Tack vare att de är så lättskötta är de också mer skonsamma för miljön. Reima tänker mycket på barns framtid och vilken värld vi kommer att lämna efter oss till nästa generation. Därför försöker de göra så många miljövänliga och etiska val som möjligt, för att kunna säkra framtiden för våra barn.

Tycker du att Reimas produkter låter intressanta? Lite längre ned i texten hittar du en Reima Rabattkod som du kan använda när du beställer något hos Reima.

 

Barnkläder för ett aktivt och äventyrligt liv.

Reima ser vikten i att hålla barn aktiva. Därför har de tagit fram kläder som gör det lättare för dem att röra sig på bästa sätt. Reima säljer produkter av tre olika typer. De olika typerna kallas Reima®, Reimatec® och Reimatec+®. De olika typerna är utformade för att klara olika slags väderförhållanden. Reima® är bra kläder för vardagen. I Reima-kollektionen hittar du bland annat innekläder, underställ och olika mellanlager. Reimatec®-kollektionen är designad för utomhusaktiviteter, och fungerar i alla väder. Sömmarna på Reimatec®-kläderna är tejpade för att göra dem mer täta mot väder och vind. Reimatec+® är speciellt framtagna för att klara av vintersport och har en egen extra sportig design som passar de riktigt aktiva och snöälskande barnen.

Enligt Reima är nyckeln till att klä barn rätt att använda sig av flera tunnare lager. Därför hittar du massvis av olika typer av lager för alla tänkbara väder. I Reimas sortiment hittar du 3 olika typer av lager. Baslagret är det lager närmast kroppen. Baslagret släpper igenom luft och andas. Mellanlagret är till för att hålla värmen vid lägre temperaturer. Det yttre lagret ligger utanpå de andra lagren och skyddar mot vatten och vind. De olika lagren kan kombineras på många olika sätt för att ge barnet bästa rörlighet och komfort vid aktiviteter.

 

Är du förälder och vill spara pengar?

 

Har du många barn som behöver nya kläder, eller har du bara svårt att ha råd? Du kan faktiskt spara lite pengar med en Reima Rabattkod. Rabattkoden hittar du genom att klicka på följande länk: https://cupoconcept.se/rabattkod/reima-rabattkod/ Du hittar fler smarta rabattkoder hos cupoconcept.se. Sidan kräver inte att du registrerar dig hos dem, och de kräver heller inte att du betalar något för dina koder. Det är ett enkelt och smart sätt att spara lite pengar på. Med din Reima Rabattkod kan du äntligen ge dina barn hållbara och snygga kläder för alla väder!