Trött på att vara singel?

Tycker du att du har varit singel alldeles för länge? Fiskar du fortfarande efter den där drömpartnern, men lyckas aldrig riktigt få napp? Det finns många olika vägar att ta för att lyckas charma någon. Bra raggningsrepliker kan hjälpa dig att charma personen du är intresserad av. Du kanske inte lyckas få personen att falla direkt, men du kan i alla fall bryta isen. Använd replikerna för att undgå den där pinsamma tystnaden som ibland uppstår. Om du använder raggningsrepliker på ett lite mer humoristiskt sätt, kan du öka chanserna att lyckas med ditt raggande. Prova att känna av stämningen lite först. Raggningsrepliker fungerar ju såklart inte i alla tillfällen. Det gäller att känna av situationen, och köra med en raggningsreplik som passar just där och då. När du har fått känslan för det, kan du bli en kung/drottning i att ragga!

 

Uppdatera ditt förråd av repliker

Har du alltid använt dig av samma gamla raggningsreplik om och om igen? Eller har du kanske aldrig använt dig av en riktig raggningsreplik någon gång? Då är det verkligen på tiden att fylla på ditt förråd av repliker. Om du behöver lite tips på bra raggningsrepliker, kan du hitta massvis genom att klicka på den här länken: https://de-roliga-skamt.se/raggningsrepliker/ Där hittar du inte bara bra raggningsrepliker, men även en del mindre seriösa repliker. För dig som bara vill kunna bjuda på några glada skratt på festen, finns det mängder av roliga och dåliga raggningsrepliker att läsa. Försök att samla ihop dina favoriter, och testa dem nästa gång du är på en dejt eller en fest. Skrota de repliker som inte verkar gå hem, och prova några andra istället. Kör helst inte med samma varje gång, utan försök att variera lite.

 

Känn av situationen

 

Du kan såklart inte räkna med att dina raggningsrepliker ska fungera på alla. Se dem inte som en garanterad väg till en partner. Se dem mer som en typ av isbrytare. Om du är ute efter något mer seriöst, bör du undvika de allra snuskigaste raggningsreplikerna.

Det finns många romantiska och artiga raggningsrepliker att välja mellan. ”Du är så söt att jag får tandvärk!” eller ”Gjorde det riktigt ont när du föll ner från himlen?” är bara ett par exempel på mer romantiska raggningsrepliker. Även de lite lätt humoristiska replikerna fungerar bra. ”Här är jag. Nu har du två önskningar kvar!” eller ”Kan du ringa efter en ambulans? Jag slog mig så hårt när jag föll för dig.” är två exempel på lite lätt humoristiska raggningsrepliker.

 

Det gäller som sagt att kunna läsa av situationen, och köra med en replik som passar just det tillfället. Börja gärna med några lite mer diskreta raggningsrepliker. Det är ofta bättre att börja lite försiktigt än att vara helt rak och köra all in direkt. Om du följer dessa tips kan du öka dina chanser att lyckas med ditt nästa ragg. Lycka till på dejten eller festen!